Vakar Ventspilī notikušais leģendārā itāļu mūziķa Zucchero koncerts pulcēja vairāk kā divarpus tūkstošus sajūsminātu klausītāju no visas Latvijas.

Apskati foto no koncerta!

 

Vērienīgā šova laikā uz skatuves kāpa turpat 20 kubiešu un itāļu mūziķi. Pats mākslinieks skatītājus pārsteidza ne tikai ar kvalitatīvu un augstvērtīgu muzikālo sniegumu, bet arī ar atraktīvu skatuvisko tēlu un publikai veltītiem sveicieniem latviešu valodā. Programmā izskanēja visi pazīstamākie Zucchero hiti, kā arī pavisam jaunas kompozīcijas no pēdējā albuma „La Sesión Cubana”.

 

Koncertam noslēdzoties un nerimstošiem aplausiem skanot, Zucchero uz skatuves atgriezās vēl divas reizes, lai iepriecinātu fanu pulku ar pasaulē zināmo balādi „Senza Una Donna”, meksikāņu tautas dziesmu „La Bamba”, kā arī paša mūziķa kompozīcijām „Sabor a Ti” un „Per Colpa Di Chi”.

 

Koncerta organizators - SIA „Kurzemes filharmonija”, četru gadu darbības laikā arvien intensīvāk piedāvā pasaules līmeņa mūziķu viesošanos Ventspils pilsētā. Pateicoties pašvaldības atbalstam, koncertu biļešu cenas ir bijušas ievērojamāki zemākas kā citviet Latvijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: