Jaunais mūziķis Roberts Pētersons laidis klajā dziesmu “Sāksim no jauna”, kas ir singls no jau šogad gaidāmā debijas albuma. Šīs un visu pārējo albumā iekļauto dziesmu mūzikas un tekstu autors ir pats jaunietis.

Ar dziesmu “Sāksim no jauna” vēl vairāk iezīmējas Roberta Pētersona jaunā muzikālā ceļa posms, tā simbolizē jaunu virzienu, uzdrošināšanos realizēt savas idejas un domu lidojumus. Dziesmas nozīmīgo domu izceļ tās mistiskā noskaņa, bet to spilgtina spēcīgā ģitāru un vokāla saspēle.

 

“Šī dziesma tapa brīdī, kad ilgu laiku biju strādājis pie kādas citas dziesmas, ko nevarēju līdz galam pabeigt, jo neradās idejas. Uz mirkli apstājos, pavēroju visu no cita skatu punkta un radās iedvesma - pēkšņi, ne no kā dzima pilnīgi jauna dziesma “Sāksim no jauna”. Tā tieši arī stāsta par šādiem brīžiem, kad Tu apstājies, noliec malā domas, tad atver acis un redzi visu citādāk.”, stāsta Roberts.

 

Šī dziesma, tāpat kā divas jau iepriekš izdotās jaunā autora dziesmas, tiks iekļauta jau šī gada nogalē gaidāmajā mūziķa debijas albumā. Albuma muzikālais materiāls top jau no pagājušā gada sākuma un šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu ierakstīšanas, savukārt ar dzīvo grupu notiek gatavošanās koncertiem vasarā. Visus instrumentus lielākoties iespēlē pats Roberts, bungas - ventspilnieks Sanijs Bondars, ierakstos piedaloties arī citiem mūziķiem un mūzikas producentiem, t.sk. Egīls Mežs, Modris Skaistkalns u.c.

 

Jaunā mūziķa kontā ir bagāta skatuves pieredze, nenovērtējama sadarbība ar dažādiem Latvijā pazīstamiem producentiem un mūziķiem, jaunietis kāpis uz skatuvēm gan tepat Latvijā, gan ārvalstīs. Roberts Pētersons plašāku atpazīstamību ieguvis arī ar daudzu radiosinglu rotēšanu lielākajās Latvijas radiostacijās, pagājušā gada sākumā jaunietis veiksmīgi debitēja dziesmu konkursa Eirovīzija reģionālajā atlasē, bet jaunieša izpildītā Kārļa Būmeistera un Guntara Rača dziesma “Man pieder tik daudz” iekļuva pagājušā gada Muzikālās bankas gada TOP25.

 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: