Leģendārā Cukero (Zucchero) koncertā Ventspilī piedalīsies turpat 20 kubiešu un itāļu mūziķi. Programmā iekļauti visi lielākie Cukero hiti, kā arī līdz šim nedzirdētas kompozīcijas no jaunākā albuma „La Sesión Cubana”.

Šova tehniskajām vajadzībām Olimpiskā centra hallē tiks būvēta īpaši liela skatuve ar jaudīgu skaņas un gaismu aprīkojumu.

 

Jau ziņots, ka 18. jūnijā Ventspilī pasaules tūres „La Sesión Cubana” ietvaros ar vienīgo koncertu Latvijā viesosies mūziķis Cukero.Pirms uzstāšanās Ventspilī, viņš kā viens no galvenajiem māksliniekiem piedalīsies vēsturiskajā Igaunijas rokfestivālā Rock Summer, kur dalīs skatuvi ar kanādiešu kolēģi Braienu Adamsu (Bryan Adams).

 

Cukero pasaules koncertturnejā prezentē savu 2012. gadā izdoto albumu „La Sesión Cubana”.Albumā ietvertas septiņas jaunas kompozīcijas, kā arī plaši zināmi Cukero hiti - “Baila”, “Un Kilo”, “Così Celeste”, “Cuba Libre”, ”Everybody’s Got To Learn Sometime” un “L’Urlo” – tikai šoreiz jaunā apdarē. Pats mūziķis „La Sesión Cubana” raksturo kā muzikālu ceļojumu no Ņūorleānas uz Kubu, pa ceļam iegriežoties arī Meksikā, kur latīņu, kubiešu un tex-mex ritmi sakausēti vienā veselumā. Tieši tādos ritmos izskanēs vienīgais Cukero koncerts Latvijā – Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: