Bērnu un jauniešu konkursā "Balss pavēlnieks 2013" no 330 iesūtītām dziesmām žūrija konkursa otrajai kārtai izvirzījusi 101 izpildītāju vecuma grupās no piecu līdz 11 un no 12 līdz 16 gadu vecumam, informēja Latvijas Televīzijas (LTV) pašreklāmas redaktore Laura Brokāne.

Konkursa otrās kārtas dalībnieki nākamnedēļ viesosies LTV, lai rādītu žūrijai savas spējas dziedāt dzīvajā izpildījumā un iepazīstinātu ar skatuves šova ieceri. Laimīgie finālisti aprīļa sākumā Ventspilī teātra namā "Jūras vārti" divos skanīgos koncertos sacentīsies par "Balss pavēlnieka" kristāla zizli, ģerboni un atzinību par labāko muzikālo sniegumu.

Žūrijas sastāvā ir LTV radošā komanda - režisore Liene Žeimunde, redaktores Eva Heinsberga, Sanita Auškāpa, režisora palīdze un mūzikas menedžere Zane Gargažina, kā arī dziedātāja Rūta Dūduma.

Tāpat kā iepriekš, arī šoreiz konkursa dalībnieku rindās pārstāvēti visi Latvijas novadi - Kurzeme, Latgale, Vidzeme un Zemgale, bet visvairāk topošo solistu nākuši no galvaspilsētas Rīgas un tās rajona.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: