Latvijas Nacionālās operas soliste Evita Zālīte, dziedātājs un komponists Marts Kristiāns Kalniņš kā arī Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks gada gaišākos svētkus – Ziemassvētkus gaidot aicina uz mirkli apstāties un ieklausīties dziesmās koncertprogrammā „Es skaistu vietu zinu”.

Koncertprogrammā „Es skaistu vietu zinu” varēs baudīt gan skaistākās komponista Valta Pūces dziesmas „Es skaistu vietu zinu”, „Ziemassvētki baltajās mājās”, „Bāreņa lūgšana”, "Tik klusa un svēta", "Ir spožums kāds tuvāks", „Nosalušais sunītis”, gan tradicionālās Ziemassvētku dziesmas „Kas ir šis bērns”, „Ne šūpulī greznā”, „Jūs ticīgie nāciet”, „Pār mazo ciemu ielejā”, „Es skaistu rozīt zinu” un citas. Koncertā gaidāms arī īpašs pirmatskaņojums.

 

Pie klavierēm koncertā būs komponists Valts Pūce, savukārt ģitāras pavadījumu nodrošinās Ilze Grunte. Visām koncertprogrammā iekļautajām dziesmām tiek radīti jauni aranžējumi, ikviena melodija pateicoties apvienotajam mūziķu sastāvam iegūs jaunu skanējumu. Klausītāji koncertā varēs dzirdēt ne tikai klavieres, ģitāru, bet arī blokflautas skaņas kā arī Marta Kristiāna izpildījumā ieskanēsies oboja.

 

„Ziemassvētki man nozīmē pāri plūstošu, bērnišķīgu prieku un pateicību par iespēju dzīvot šo dzīvi. Dziedot baznīcās es svinu Kristus dzimšanas Brīnumu, kuru nevar saprast, bet katru gadu var no jauna piedzīvoju kopā ar savas mīļas Latvijas cilvēkiem”, stāsta Evita Zālīte.

 

Koncerts notiks 20.decembrī plkst. 19 Ventspils Baptistu draudzes baznīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: