Skolēnu brīvdienās gan Livonijas ordeņa pilī, gan Piejūras brīvdabas muzejā, kā arī Amatu mājā bērniem būs iespēja piedalīties dažādos interesantos pasākumos.

Livonijas ordeņa pilī muzeja pedagogs Ilva Buntika piedāvā 30. un 31. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 12.00 apmeklēt radošo darbnīcu Papīra aktivizācija individuālajiem apmeklētājiem/skolēniem.

 

Tā ir iespēja muzeja pedagoga vadībā pēc bērna izvēles darboties kādā no programmas Papīra aktvizācijā iekļautajām radošajām darbnīcām - Papīra govju parāde, Papīra puķes, Atklātnes, Papīra lelles vai Kuģi. Līdztekus radošajām darbnīcām ir iespēja skolēnu grupām vai ģimenēm pieteikties muzejpedagoģiskajai programmai Moricsalai-100. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa tālr. 29590093 (Ilva).

 

Savukārt Piejūras brīvdabas muzejā muzeja pedagogs Zane Pavariņa arī skolēnu brīvdienāsgaida grupu vai ģimeņu pieteikumus muzejpedagoģiskajai programmai Gatavosimies Mārtiņiem! Bet individuālos apmeklētājus gaidīs 1. novembrī no plkst. 12.00 līdz 14.00 Mārtiņdienas masku radošajā darbnīcā. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa tālr.27188532 (Zane).

 

Bet Amatu mājā patlaban nelielā izstādē eksponētas 19. gs. un 20. gs. sākuma liecības un to kopijas. Muzeja pedagogs Līga Reitere piedāvā ne tikai kopīgi apskatīt izstādi, bet arī piemērīt 19. gs. beigu acenes un iepazīt Saules sistēmas modeli no Dullā Daukas laikiem. Vairāk informācijas un pieteikšanās pa tālr.29855125 (Līga).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: