Ventspils muzejs Livonijas ordeņa pils piedāvā divas jaunas radošās darbnīcas: Pastkartes Līgām un Jāņiem un Papīra govju parādi.

Līdz piektdienai Ventspils muzejā iespējams darboties radošajā darbnīcā Pastkartes Līgām un Jāņiem (19.-22. jūnijam no plkst. 10-12). Darbnīcā muzejpedagoga vadībā varēs radīt savu pastkarti tuvo svētku noskaņās. Reiz pastkartes aizvietoja sms, e-pastus un citas šodien ierastās saīsinātās saziņas formas un, iepazīstot Ventspils muzeja pastkaršu kolekciju, nereti kāda pilsētas skata otro pusi rotā jaukas rindas: „Paldies par kafeju. Vai rītu atkal atnāksi?” Arī muzejs uzrunā savus iespējamos nācējus un gaida ciemos, lai kopīgi veidotu pastkartes, kurām piemīt lielāks siltums un ilgstamība nekā īsziņai.

Gatavojoties Govju parādei ‘2012, muzejs piedāvā radošo darbnīcu Papīra govju parāde,kurā var darboties jau šonedēļ – no 19.-22. jūnijam no plkst. 10-12, kā arī 26. jūnijā un 28. jūnijā no plkst. 10-12. Kopā ar muzeja pedagogu varēs iepazīt īsu Govju parādes vēsturi gan Ventspils, gan pasaules kontekstā, izvēlēties savai gotiņai mīļākās puķes pļavā un izveidot savu piena devēju no papīra.

Uz radošajām darbnīcām minētajos laikos ieeja ar muzeja ieejas biļetēm. Tuvāka informācija – Ilva Buntika, tālr. 29590093.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: