Atzīmējot ģimenes dienu, aicinām visus, kuri jūtas kā t/n „Jūras vārti” radi un draugi, līdz 15. maijam atnest vai elektroniski iesūtīt savus portretus, lai mēs varētu izveidot uzticamāko apmeklētāju bilžu galeriju.

Ikviens, kurš iesniegs pašportretu, saņems brīvbiļeti uz 17. maijā plkst. 18.00 gaidāmo Animācijas filmu seansu visai ģimenei.

Vienīgā pašportreta prasība - neizmantot fotogrāfijas! Gaidīsim kolāžas, zīmējumus, gleznojumus un cita veida radošus darbiņus. Pašportretā nav jābūt redzamam tieši tavam degunam, acīm vai lūpām - vari sevi atainot arī sajūtās un emocijās - kā uz mākoņa tupošu taureni vai dzeltenu pieneni ziedošā pļavā. Tas var būt arī ģimenes portrets ar mammu, tēti, māsu, brāli vai šuneli Mopsi.

Visiem konkursa mākslas darbu autoriem balvā bezmaksas biļete uz Animācijas filmuseansu visai ģimenei! Būs arī pārsteiguma balvas radošāko un interesantāko darbiņu autoriem.

Visi iesūtītie darbiņi tiks publicēti t/n „Jūras vārti” mājas lapā, kā arī draugiem.lv, facebook.com un twitter.com. Rezultāti tiks paziņoti 17. maijā, kad visus pašportretus būs iespējams apskatīt arī klātienē – uz lielā ekrāna!

Tiem, kuri vēlas darbus iesūtīt elektroniski, lūgums sūtīt uz kf@ventspils.gov.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: