Svētdien plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā „Fantāzija” ciemosies Bērnu bibliotēkas talismans Sīpoliņš, rūķis Ernestiņš un pasaulē labākais bērnu pieskatītājs - Karlsons.

Sīpoliņš bērnus iepazīstinās ar savām mīļākajām grāmatām un sniegs gudrus padomus par grāmatu lasīšanu. Rūķis Ernestiņš dalīsies priekā par pavasari un jautrajām krāsiņām. Karlsons aicinās sacensties tornīšu celšanā un kopā ar bērniem sēdīsies joku vilcieniņā, lai apceļotu visas Ventspils bibliotēkas.

Pēcpusdienas izskaņā Bērnu pilsētiņā ikviens mazais apmeklētājs varēs zīmēt un izkrāsot savus vārda burtiņus. Savukārt bērnu parkā „Fantāzija” darbosies radošā darbnīca „Mazbānītis”, kuras laikā bērni veidos savu mazbānīša ceļojuma karti, uzzinās Ventspils mazbānīša vēsturi, kā arī iepazīs tā vecāko "brāli" - Himalaju kalnu šaursliežu dzelzceļa vilcienu.

Skanīgus pavasara sveicienus Grāmatu dienā dāvās Centra sākumskolas instrumentālais ansamblis „Jautrie draugi” (vadītāja Sandra Sproģe) un popstudija „Jūras akmentiņi” (vadītāja Inita Dzelme).

Pasākumus vadīs Bērnu bibliotēkas un Pārventas bibliotēkas bibliotekāri, Centra sākumskolas 4. klases audzēkne Monta Taubere un kultūras pasākumu vadītāja Indra Vītiņa.

Ieeja pasākumos bez maksas. 

Finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: