2. un 3. janvārī pilsētā notikušas vairākas zādzības, kā arī noķerts šoferis, kurš pārvadājis nelegālu dīzeļdegvielu.

Laika posmā no 2.  līdz 3. janvāra rītam, izsitot ieejas durvju stiklu un iekļūstot telpās, veikta zādzība veikalā Ventspilī, Tirgus ielā. Garnadži paņēmuši  kosmētikas komplektu un sīknaudu.


Tajā pašā laika posmā Ventspils novadā, Tārgales pagastā  remonta laikā no būvlaukuma nozagti divi 50 litru propāna gāzes baloni, gāzes deglis, divi siltināšanas vates  iepakojumi un 18 modificētā uzkausējuma materiāla ruļļi. Zagļu nodarītais zaudējums – 650 latu.


3. janvārī laika posmā no plkst. 09:30 līdz plkst.13:30 Ventspilī, Lielajā  prospektā, atspiežot durvju slēdzeni, no dzīvokļa nozagti juvelieru izstrādājumi. Policijā ir saņemta informācija, ka par garnadžu mērķi ir bijuši arī divi citi dzīvokļi, taču zagļi iztraucēti, pateicoties iedzīvotāju vērībai.

Kaut arī policijai izdodas aizturēt un nodot tiesai dzīvokļu zagļus, diemžēl laiku pa laikam parādās jauni zādzību fakti. Tādēļ aicinām iedzīvotājus, māju kaimiņus būt modriem un par aizdomīgām personu darbībām  informēt policiju.


Par visām zādzībām uzsākti kriminālprocesi.    

Savukārt 3. janvārī plkst. 00:30 Ventspilī, Ostas ielā, 1975. gadā dzimis šoferis  vadīja automašīnu „Mitsubishi L200”, kuras kravas nodalījumā atradās 200 litru šķidruma ar dīzeļdegvielai raksturīgu smaku bez tā izcelsmi apliecinošiem dokumentiem.


Pārbaudei  uzsākta administratīvā lietvedība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: