Izmeklēšanā noskaidrots, ka virkni Ventspilī notikušu zādzību, veicis 1981. gadā dzimušais A., arī viņš pats savu vainu atzinis.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī tika uzsākti vairāki kriminālprocesi par zādzībām ar iekļūšanu telpās un nelikumīgu sveša maksāšanas līdzekļa zādzību izmantošanu.

20.jūnijā Ventspilī dienesta viesnīcā tika nozagts naudas maks ar naudu un norēķinu karti, kamēr cietusī gulēja. Sākts kriminālprocess par datora un dokumentu zādzības faktu Ventspilī no automašīnas „Citroen”, kurā iekļūts, izsitot loga stiklu, kā arī par zādzību no dzīvokļa, kur nozagta soma ar dokumentiem, skūšanās aparātu un norēķinu karti, no kuras pēc tam nelikumīgi noņemta arī nauda

21.jūnijā notikusi zādzība no kādas SIA atpūtas telpas Ventspilī, kurā iekļūts, izsitot loga stiklu.

1. jūlijā sākts kriminālprocess par zādzības faktu, kad 19. jūnijā Ventspilī, Talsu ielā, caur dzīvokļa pirmā stāva logu tika nozagta mape ar dokumentiem, mobilais telefons un kosmētikas somiņa.

Bet 5. septembrī Ventspils iecirknī tika uzsākts kriminālprocess kāda vīrieša personīgo mantu zādzību Ventspilī, Ostas ielā.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka minētās zādzības pastrādājusi viena persona – 1981. gadā dzimušais A. Izmeklēšanas laikā viņš savu vainu atzinis un daļa nozagto mantu ir atgūtas. Uzsāktie kriminālprocesi ir apvienoti vienā lietvedībā pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas un 193.panta 2.daļas un vīrietis atzīts par aizdomās turēto.

Pirmstiesas izmeklēšanas laikā ir apkopota pietiekama pierādījuma bāze, lai aizdomās turēto varētu saukt pie kriminālatbildības. Lietas materiāli nodoti prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: