Brīvdienās divi autovadītāji aizbēguši no avārijas vietas, bet pavisam reģistrēti trīs ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem. Aizturēti arī iereibuši transporta līdzekļu vadītāji.

8. oktobrī plkst. 09.40 Maskavas ielā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu „MAN” sakabē ar piekabi un veicot nogriešanās manevru, izraisīja sadursmi ar stāvošu a/m „Saab”. Savukārt 9. oktobra vakarā pie Inženieru ielas 60. ēkas pagaidām nenoskaidrota vadītāja transportlīdzeklis uzbrauca brauktuves malā stāvošai „Honda Accord” un no negadījuma vietas aizbrauca, par notikušo neziņojot policijai.


9. oktobrī plkst. 22 Usmas un Abavas ielas krustojumā 60 gadus vecs šoferis, veicot apgriešanās manevru ar automašīnu „Mercedes Benz Actros” un puspiekabi, nepārliecinājās par manevra drošību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves, nolaužot ielu norādes stabu. Vadītājs pēc negadījuma lietoja alkoholiskos dzērienus un izelpā konstatētas 1,74 promiles.

7. oktobrī ap plkst. 17.27, Ugāles pagastā uz autoceļa P-123 policija apturēja 53 gadus vecu autovadītāju, kurš krietnā reibumā bija sēdies pie automašīnas „Renault Megane” stūres. Viņa izelpā konstatēja 2, 15 promiles alkohola. Reibumā. Šajā pašā diena Robežu ielā aizturēts vēl iereibušāks velosipēdists – 47 gadus vecais kungs divriteni vadīja 2,25 promiļu reibumā. Tāpat policisti aizturēja divus velosipēdistus, kuru reibums tikai nedaudz pārsniedza pieļaujamo normu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: