Piektdienas rītā Tārgales pagastā nošauts Noord Natie Ventspils Terminals valdes loceklis Sergejs Gončarovs.

Viņa virzienā raidīti vairāki šāvieni, informēja Valsts policijas Ventspils iecirknī. Aizturēto pagaidām nav, policijas operatīvā grupa strādā notikuma vietā – īpašumā, kurā uzturējās Gončarovs un, cik zināms, arī viņa sieva.

Policija un neatliekamā medicīniskā palīdzība tika izsaukta pēc plkst. 6 no rīta.

Uzņēmējs nogalināts dārzkopības biedrības Kurzeme teritorijā. Viņš nošauts pie ģimenei piederošas vasaras mājas.

Šāvienus dzirdējusi uzņēmēja sieva, kura pēc tam izskrējusi ārā, bet uzbrucēju viņa neesot redzējusi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Ventspils iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs Ģirts Kokins. Slepkavības ierocis nav atrasts.

Uzņēmums notikušo nekomentē. Termināļa komercnodaļas vadītājs Artis Šenkevics sacīja, ka šis ir "šokējošs notikums".

"Noord Natie Ventspils Terminals" dibināts 1998.gadā, un tā pamatkapitāls ir 7,9 miljoni latu. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir "Ventbunkers", kuram pieder 30,99% uzņēmuma kapitāldaļu. Uzņēmums nodarbojas ar kravu pārkraušanu, uzglabāšanu un noliktavu saimniecību, sauszemes un ūdens transporta palīgdarbībām, kā arī mazumtirdzniecību, ziņo nra.lv.

Firmas.lv informācija liecina, ka Gončarovs bija vienīgais NNVT valdes loceklis, savukārt uzņēmuma padomē strādā beļģis Filips Van Gestels, Ivars Tože, Aivars Gobiņš, Valerijs Pašuta, kā arī Sergejs Iļjašenko.

Nogalinātajam Ventspils uzņēmējam piederēja arī 33% kapitāla daļu tikai šī gada 17.jūnijā dibinātā SIA "Woodlandia", liecina "Firmas.lv" informācija.

Savukārt no 2005. līdz 2009.gadam Gončarovs bija SIA "LaCon" valdes loceklis.

Viņš bijis arī valdes loceklis divos 2009.gadā likvidētos uzņēmumos - SIA "EvroOilInvest" un SIA "Random".


Laikraksta “Ventas Balss” žurnālisti piektdien devās uz Tārgales pagastu, lai sestdienas laikrakstā sniegtu izsmeļošu informāciju par šo traģisko notikumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: