Teju ikviens kādreiz saskāries ar apzagšanu sabiedriskā vietā. Viena lieta, ja pats savu mantu neesi pienācīgi pieskatījis, cita – ja esi to uzticējis citiem.

Policija ik pa laikam ziņo, ka kādā no pilsētas izklaides vietām tiek nozagts bez uzraudzības atstāts telefons vai maks. Šādos gadījumos iedzīvotājiem parasti iesaka būt uzmanīgiem un neatstāt savas mantas bez uzraudzības. Tomēr ne vienmēr savu mantu ir iespējams pasargāt. Nesen ar nepatīkamu starpgadījumu beidzās kādas ventspilnieces nodarbības mūsu peldbaseinā.

 

Ineta stāsta, ka pēc ūdens aerobikas nodarbībām viņa palika bez mobilā telefona un matu sukas, kas nozagti no ģērbtuves skapīša. Tikai laimīgā kārtā, viņai nav bijusi līdzi nauda un kredītkartes, kā citās reizēs. Ineta ir neizpratnē par peldbaseina vadības paviršo attieksmi pret drošību. Nav saprotams, kāpēc skapīšu atslēgu nevar ievietot aprocēs, līdzīgi kā ūdens atrakciju parkā.

 

Peldbaseina klientiem atslēgas jāsakarina pie sienas un tās var paņemt jebkurš apmeklētājs. Tā noticis arī šoreiz, vienā brīdī Ineta piefiksēja, ka viņas atslēdziņa tur vairs nekarājas. Skapītis bija vaļā un somiņa izvandīta. «Sajūta ir briesmīga un galvenais, ka neviens nenes nekādu atbildību par mantām skapītī. Es varēju palikt plika bez drēbēm un somas un nevienam nebūtu par to jāatbild,» sašutusi ir apzagtā sieviete.

 

Vairāk lasiet otrdienas laikrakstā Ventas Balsas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: