Naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, ap plkst. 02.40 Valsts policijā saņemta informācija, ka Saules ielā 108 pie daudzdzīvokļu nama atrasts vardarbīgā nāvē miris vīrietis. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa amatpersonas par notikušo uzsāka kriminālprocesu.

Valsts policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus, kā arī automašīnu īpašniekus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar video reģistratoriem un, iespējams, ir piefiksējuši negadījumu, braucot ap plkst 02.20 gar notikuma vietu vai tirdzniecības vietu ''Citro'', kas atrodas turpat netālu.

Videomateriālus aicina sūtīt uz e-pastu kanc@kurzeme.vp.gov.lv temata laukā norādot ''Par notikumu Ventspilī, Saules ielā 108''. Savukārt aculiecinieki ar policiju var sazināties, zvanot pa tālruņa numuru 110. Anonimitāte tiek garantēta.

31. decembrī ap plkst. 02.00 Valsts policijā saņemta informācija, ka Lielā ielā atrasts miris vīrietis bez vardarbīgas nāves pazīmēm. Valsts policija skaidro vīrieša nāves iemeslus uzsāktā kriminālprocesa ietvaros.

Lasi vēl