Pret kādu ventspilnieku uzsākts kriminālprocess par rupju sabiedriskās kārtības traucēšanu, vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida likumpārkāpumiem.

Pagājušā gada 17. decembrī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī tika saņemta informācija par to, ka kāds vīrietis, līdzi ņemot nazi, iegājis kāda uzņēmuma telpās Ventspilī un darbiniekiem draudēja un lamājās. Pēc tam viņš devās uz citu ēku, iegāja kāpņu telpā un ar nazi saskrāpēja kāpņu telpas sienas krāsojumu no pirmā līdz piektajam stāvam.

Valsts policijas amatpersonas vīrieti aizturēja viņa dzīvesvietā. Viņam tika piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Valsts policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess par rupju sabiedriskās kārtības traucēšanu, kas izpaužas acīmredzamā necieņā pret sabiedrību vai bezkaunībā, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu vai uzņēmumu, vai organizāciju darbu. Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. Soda apmēru noteiks tiesa.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    zobens 07.02.2020, 16:11:00

    kuraa firmaa winsh iegaaja?

  • -6
    Aigars G. 07.02.2020, 18:12:41

    a kur tu dodies ikdienā visiem stāsti,lauķi??

  • 0
    Peļu junkuriene 10.02.2020, 08:33:01

    Kad Tev kautko nogriezīs tad zināsi ne to vien!!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: