Iestājoties siltākam laikam, ik gadu aktuālas kļūst velosipēdu zādzības. Arī šogad Ventspils pusē tās fiksētas biežāk kā ziemas un rudens mēnešos. Policija aicina velosipēdu īpašniekus padomāt par drošību un neatstāt bez uzraudzības nepieslēgtus savus braucamrīkus nedz pilsētvidē, nedz arī māju kāpņutelpās.

Saules ielā kāds vīrietis konstatēja, ka no kāpņu telpas ir nozagts viņa velosipēds oranži melnā krāsā, arī no kādas daudzdzīvokļu nama kāpņu telpas Saules ielā nozagts velosipēds tumši pelēkā krāsā ar bērnu sēdeklīti un bez velosipēda palicis kāds pludmales apmeklētājs. Visos gadījumos uzsākti kriminālprocesi.

Kāds agresīvs 1988. gadā dzimis vīrietis Meža ielā iespēra mopēdam, sabojājot mopēda priekšējā vējsarga plastmasas detaļu. Uzsākts kriminālprocess.

Policija arī saņēma informāciju, ka Skrundas ielā no mājas tika nozagta planšete un kādam skolniekiem nelāgi beidzās fizkultūras stunda, jo nemanot tur bija paviesojies garnadzis un piesavinājās mobilo telefonu un maku, kas bija atstāti bez pieskatīšanas. Uzsākti kriminālprocesi.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Skuja,Vilis 18.05.2018, 17:40:35

    Čigāni gan neievēro,sezona vai nesezona.

  • 0
    Ivetts 19.05.2018, 00:33:11

    Atceros, kad beerniibaa man ritenis no kapnutelpas pazuda. Pec vairakiem gadiem redzu to pasu savu veco riteni, tik braukaa uz ta viens siiks cigaans.

  • 0
    asd. 20.05.2018, 08:29:17

    Te piepildās teiciens-ja redzi čigānu uz riteņa,uzreiz aplūko,vai nav tavs ritenis!
    Derētu veikt aptauju pa visiem velo veikaliem-cik no pircējiem ir bijuši čigāni!

  • 0
    Riebīgais 20.05.2018, 10:10:13

    Daudzi vēl nav iemācījušies pieslēgt riteni,pieslēdzot tikai pie priekšējā vai aizmugurējā rata,pat nezinot, ka ratiem ir ātrie fiksatori...

  • 0
    cits 20.05.2018, 10:40:30

    Nu,normālo klasisko velosipēdu riteņiem ir uzgriežņi,kurus ar pliku roku neatskrūvēt.
    Bet velostatīvi viens otrs ir tāds,ka neko citu,izņemot priekšējo vai pakaļējo riteni,tur pieslēgt nevar.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: