Laika posmā no 3. jūlija līdz 9. jūlijam neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā Ventspilī un Ventspils novadā izpildīti 175 izsaukumi, hospitalizēti 90 cietušie, tai skaitā 8 bērni. Alkohola reibumā bija 8 cietušie. Slimnīcā alkohola reibumā nogādāja divas sievietes, kuras guva krimināltraumas.

Kādu divus gadus vecu meitenīti sakoda bites. Pēc kodumiem sākās alerģiska reakcija un meitenīti nogādāja slimnīcā.

21 gadu vecs vīrietis nokrita no saliekamajām kāpnēm, kuras uzkrita cietušajam virsū. Cietušais zaudēja samaņu. Atguvies, kad pie viņa pienāca māte un izsauca medicīnas darbiniekus. Vīrieti ar virspusēju galvas ievainojumu nogādāja ārstniecības iestādē.

47 gadus vecs vīrietis, būdams alkohola reibumā krita uz ielas un guva sistu brūci uzacī. Ar sasitumu vīrietis nogādāts medicīnas iestādē. Kāds cits 41 gadus vecs vīrietis arī krita, bet atmuguriski un pārsita galvu. Ar sistu brūci pakausī nogādāja slimnīcā.

35 gadus veca sieviete, mazgājot traukus, guva vaļēju apakšdelma brūci, jo plīsa stikla glāze. Sievieti nogādāja slimnīcā.

39 gadus veca sieviete vēlējās doties uz jūru, bet pa ceļam nokrita, jo aizķērās kāja. Kritiena rezultātā sieviete guva virspusēju potītes un pēdas ievainojumu, un tika nogādāta slimnīcā.

Zāģējot malku, traumas guvis kāds 15 gadus vecs jaunietis. Cietušais ar vaļēju potītes un pēdas brūci nogādāts slimnīcā.

34 gadus veca sieviete, pārvietojoties ar apmācībai paredzētu motociklu, iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Avāriju izraisīja automašīnas vadītājs, kurš motociklam nedeva ceļu, veicot kreiso pagriezienu. Ar apakšdelma lūzumu sieviete nogādāta ārstniecības iestādē.

Kāds 43 gadus vecs alkoholu lietojis velosipēdists kritis un guvis virspusēju galvas ievainojumu. Cietušais nogādāts slimnīcā.

66 gadus veca sieviete sēdēja automašīnā, kurā ietriecās cits spēkrats. Kundze trieciena rezultātā atsita galvu pret automašīnas sienu. Ar vaļēju galvas brūci sieviete nogādāta slimnīcā.

40 gadus vīrietis ar pleca un augšdelma lūzumu nogādāts slimnīcā pēc tam, kad tika notriekts uz gājēju pārejas. Cietušais stāstīja, ka virsū uzbraukusi automašīna, bet aculiecinieki pastāstīja, ka vīrietim virsū uzbraucis elektrovelosipēds.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    huligāns 10.07.2017, 19:29:36

    Nu bļeģ , bez šitādām ziņām točna var iztikt. Nu kapec man jazin ,kas ko salauž ,kas traumē sevi. Ne pirmie, ne pēdējie! Vajag par kultūru, par filozofiju rakstīt vairāk!

  • -2
    huligāns 10.07.2017, 19:30:20

    Tikai un vienīgi negatīvs stulbums,kas nevienam neinteresē.

  • 0
    Brīvā Latvija 10.07.2017, 19:53:06

    Nu tad beidzot kādas normālas ziņas, citādi no tā mūžīgā pozitīvisma jau slikti metas.

  • -3
    huligāns 10.07.2017, 20:29:14

    Nu mošk nākamreiz par tevi būs rakstīts šajā sadaļā :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: