26.maijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Ventspils novadā, Tārgales pagastā no mājas ir nozagtas dažādas mantas, radot aptuveni 600 eiro lielus materiālos zaudējumus. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

27.maijā ap plkst. 18:00 Ventspilī, Tārgales ielā pagaidām nenoskaidrota persona, braucot ar velosipēdu, izrāva 1936.gadā dzimušai sievietei no rokām somiņu, kā rezultātā viņa krita. Sieviete ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

27.maijā ap plkst. 14:00 Ventspilī, Ganību ielā kāda sieviete konstatēja, ka ir nozagts pie tirdzniecības objekta pieslēgtais velosipēds. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

27.maijā ap plkst. 18:00 Ventspilī, Embūtes ielā 1982.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,0 promiļu reibumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

28.maijā ap plkst. 07:30 Ventspilī, Dīķu ielā 1986.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu, uzbrauca stāvošai automašīnai. Vīrietim tika pārbaudīta alkohola koncentrācija izelpotajā gaisā un tika konstatēts, ka viņš atrodas 2,2 promiļu reibumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: