Pagājušās nedēļas laikā Valsts policijas darbinieki konstatējuši vairākus ceļu satiksmes pārkāpumus, kas saistīti ar droša braukšanas ātruma neizvēlēšanos, braucot pie luksaforā degošā aizliedzošā signāla, kā arī braukšana alkohola reibumā.

1.martā ap plkst. 08:00 Ventspilī, Jūras ielā 1976.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu “Volvo” un veica kreiso nogriešanās manevru laikā, kad 1972.gadā dzimis vīrietis tajā pašā virzienā vadīja automašīnu “Audi” un veica apdzīšanas manevru, kā rezultātā notika sadursme. Pēc sadursmes automašīna “Audi” izraisīja sadursmi ar stāvēšanai novietotu automašīnu “Volkswagen Caravelle”, kura uzslīdēja stāvēšanai novietotajai automašīnai “Toyota Avensis”. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

3.martā ap plkst. 22:15 Ventspilī, pa Tārgales ielu 1995.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Audi” un Krustojumā ar Embūtes ielu, izbrauca pie luksoforā degošā aizliedzošā signāla, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu “Mercedes-Benz”, kuru vadīja 1998.gadā dzimis vīrietis. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

3.martā ap plkst. 23:40 Ventspils novadā, Ziru pagastā pa autoceļu Ventspils-Kuldīga 1995.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Renault Laguna” un, neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un transportlīdzeklis apgāzās. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols. Vīrieti automašīnu vadījis bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības un būdams 2,17 promiļu reibumā. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

4.martā ap plkst. 17:00 Ventspilī, Katoļu un Pētera ielas krustojumā notika ceļu satiksmes negadījuma, kurā iesaistītas automašīnas “Hyundai”, kuru vadīja 1960.gadā dzimusi sieviete un automašīna “Renault”. Kā tika noskaidrots, automašīnas “Hyundai” vadītāja nedeva ceļu automašīnai “Renault”, kā rezultātā notikusi sadursme. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

4.martā ap plkst. 19:30 Ventspils novadā, Popes pagastā 1984.gadā dzimis vīrietis vadīja traktoru būdams, alkohola reibumā. Šim vīrietim ar Ventspils tiesas spriedumu 2015.gada vasarā tiesības tika atņemtas uz diviem gadiem. Valsts policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess par izvairīšanos no brīvības atņemšanas vai tiesību ierobežošanas soda izciešanas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

6.martā ap plkst. 10:00 Ventspilī, Aizputes ielā apturēts transportlīdzeklis “Volkswagen Caddy” un konstatēts, ka transportlīdzekļa vadītājs 1974.gadā dzimis vīrietis ir alkohola reibumā un bez noteiktā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības. Valsts policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: