Pēc neoficiālas informācijas, naudas piesavināšanās, iespējams, notikusi Ventspils Siltums kasē. No darba esot atlaista kasiere un grāmatvede. Uzņēmuma vadība to neapstiprina

Ventspils siltums valdes priekšsēdētāja Vita Maula klāsta: lai neietekmētu izmeklēšanas gaitu, pagaidām viņa nerunās ne par piesavinātajām summām, ne par aizdomās turamajām personām.

Tikmēr portālā ventasbalss.lv komentāros iedzīvotāji pauž bažas, ka nauda nozagta viņiem aprēķinot lielākas siltuma maksājumu summas. «Ar pilnu atbildību varu nomierināt visus, ka tas nav saistīts ar nepareizi aprēķinātiem maksājumiem vai būtu veikti nepamatoti uzrēķini. Visi maksājumi ir bijuši pareizi,» uzsver Maula. Tomēr, ja kādam iedzīvotājam, kurš ir veicis maksājumus kasē, radušās šaubas vai viņa maksājums ir reģistrēts, Maula aicina vērsties uzņēmuma abonenta daļā, lai salīdzinātu šos datus.

Uzņēmuma vadītāja pastāstīja, ka iekšējā pārbaude tika veikta pēc abu siltumapgādes uzņēmumu apvienošanās, saistībā ar reorganizācijas pasākumiem. Pārbaudes laikā tika konstatētas datu neatbilstības un meklējot cēloņus secināts, ka varētu būt notikusi naudas piesavināšanās.

Vairāk lasi šodienas laikrakstā "Ventas Balss"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: