Ventspils pilsētā un novadā konstatētas vairākas zādzības. Zog ne tikai vērtīgas lietas, bet arī riekstus un zeķes.

8. jūnijā plkst. 18:30 tirdzniecības vietā Ventspilī, Lielā prospektā tika pamanīts kāds 22 gadus vecs vīrietis, kurš no veikala nozaga riekstus un vairākus zeķu pārus. Persona tika aizturēta un nogādāta policijas iecirknī. Veicot vīrieša pārmeklēšanu, pie viņa atrada iepakojumu ar augu valsts izcelsmes masu. Vīrieti nogādāja slimnīcā ekspertīzes veikšanai. Par notikušo ir uzsākts administratīvās lietvedības process.

9. jūnijā ap plkst. 08:00 Ventspilī, Inženieru ielā, uzlaužot atslēgu, iekļūts pagrabā. No tā nozagti dažādi celtniecības darba instrumenti. Radīto zaudējumu summa tiek precizēta. Policija zādzības apstākļu precizēšanai ir uzsākusi kriminālprocesu.

11. jūnijā ap plkst. 17:00 Ventspilī, Inženieru ielā tika konstatēts, ka no ēkas ratiņu telpas ir nozagti divi velosipēdi. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

12. jūnijā ap plkst. 12:00 kādā kempingā Ventspils novada Tārgales pagastā konstatēts, ka vienai istabiņai ir izsists logs, kā arī telpā sabojāts televizors. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

12. jūnijā plkst. 14:30 kādā īpašumā Ventspils novada Tārgales pagastā konstatēts, ka zaglim izdevies iekļūt šķūnī un no tā nozagt dārza ķerru. Radīti aptuveni 80 eiro lieli zaudējumi. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

12. jūnijā plkst. 21:30 Ventspilī, Nabagu ielā konstatēts, ka, izsitot logu, iekļūts mājā un nozagts televizors. Īpašniekam radīti zaudējumi vairāku simtu eiro apmērā. Par notikušo ierosināts kriminālprocess.

13. jūnijā ap plkst. 07:55 Ventspilī, Ausekļa ielā konstatēts, ka, uzlaužot malkas šķūnīti, no tā nozagts trimmeris. Radītie materiālie zaudējumi tiek precizēti. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: