Īsā laikā Ventspilī reģistrētas vairākas automašīnu zādzības, turklāt policija arī aizturējusi divus iespējamos vainīgos – 17 un 18 gadus vecus jauniešu.

Jau ziņojām, ka 23. maijā Celtnieku ielā konstatēts, ka nakts laikā nozagta stāvlaukumā novietotā automašīna Audi 100. Tajā pašā dienā automašīna tika atrasta pamesta Mālu ielā.

Drīz vien sekoja vēl vairāki automašīnu zādzību gadījumi. 24. maijā pēc pulksten 2 naktī Lidotāju ielā tika konstatēts, ka no mājas pagalma nozagta automašīna Opel Ascona. Veicot operatīvus meklēšanas pasākumus, sadarbojoties ar Pašvaldības policiju, automašīnu izdevās atrast, turklāt arī tika aizturēts arī tās iespējamais zaglis, 17 gadus vecs jaunietis.

Neilgi pēc šī notikuma, plkst. 02.50 policija saņēma informāciju, Lidotāju ielā no cita pagalma nozagts automobilis Honda Civic. Šajā gadījumā arī operatīvi sadarbojoties Valsts policijas un Pašvaldības policijas darbiniekiem, automobili izdevās atrast. Arī šajā gadījumā aizturēts aizdomās turamais – šoreiz 18 gadus vecs jaunietis.

Šajā pašā naktī Ventspilī tika konstatētas vēl divu automašīnu zādzības. No stāvvietas Talsu ielā nozaga automobili Audi 80, bet no kāda cita pagalma Talsu ielā pazuda automašīna Honda Civic. Abas automašīnas vēlāk tika atrastas pamestas.

Policija pārbauda iespējamās vainīgās personas visos minētajos automašīnu zādzību gadījumos

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    jukusais 25.05.2016, 17:35:25

    kuri ir tie vainigie?
    tadus vajag vaktet nevis laist ara uz ielas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: