Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki ir uzsākuši kriminālprocesu par naudas līdzekļu izspiešanu personu grupā Kurzemes teritorijā.

Valsts policijas darbinieku rīcībā pirms kāda laika nonāca informācija par personu grupu, kas Kurzemes teritorijā, iespējams, nodarbojas ar naudas izspiešanu. Kriminālprocesa ietvaros likumsargi aizturēja trīs personas.

Aizturētie vīrieši jau ilgākā laika posmā nodarbojās ar naudas izspiešanu no vairākām personām, draudot tām.

Šobrīd policija diviem no aizturētajiem – 56 un 30 gadus veciem vīriešiem - ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt trešajam grupas dalībniekam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija par notikušo ierosināja kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 184. panta par izspiešanu organizētā grupā. Šobrīd kriminālprocesa ietvaros notiek izmeklēšana un cietušo personu apzināšana.

Valsts policija lūdz apskatīt pievienotās personu fotogrāfijas, un sniegt informāciju, ja esat cietis no tajās redzamo vīriešu pretlikumīgām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem 63404602 vai 110, vai rakstot anonimi@kurzeme.vp.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    i 18.05.2016, 06:24:21

    Lai veicas policijai!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: