4. novembrī plkst. 15:40 policijā tika saņemts sievietes zvans par to, ka mājā Lokomatīves ielā no pagalma aizdzīta a/m “Seat Alhambra”. Policija nekavējoties iesaistījās lietas apstākļu noskaidrošanā un automašīna tika aizturēta Ventspils novadā, Puzes pagastā uz ceļa A10, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Pēc saņemtās informācijas par automašīnas zādzību policijas darbinieki fiksēja nozagto automašīnu, kura, ieraugot policijas ekipāžas, uzsāka bēgšanu Ventspils novada Tārgales pagastā. Veicot pakaļdzīšanos zagtajai automašīnai, panāca to iepriekš minētajā vietā Puzes pagastā, iebraucot meža ceļā. Pēc tam policijas inspektors turpināja vajāt vienu no personām, kura kājām iebēga meža masīvā, pakaļdzīšanās laikā veicot brīdinājuma šāvienus ar dienesta šaujamieroci.

 

Tika aizturētas četras personas un nogādātas Kurzemes RP Ventspils iecirknī: divi 1985. un 1984. gadā dzimuši vīrieši, kā arī 1982. un 1985. gadā dzimušas sievietes. Sievietēm piemērots liecinieku statuss, tiks lemts par drošības līdzekļu piemērošanu abiem vīriešiem. Abi vīrieši jau iepriekš tikuši sodīti par cita veida noziedzīgiem nodarījumiem.

 

Pie tam ap plkst. 15:30 policijas iecirknī tika saņemts cits zvans par to, ka Ventspils novadā, Tārgales pagastā pie kādām mājām četras personas, kas pārvietojas ar automašīnu, kādam kungam nolaupījušas maisiņu ar pārtikas precēm, nodarot arī miesas bojājumus.


Arī šajā gadījumā ir iesaistītas minētās personas. Policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi par zādzību ar iekļūšanu, par laupīšanu, kā arī pievienota epizode par a/m vadīšanu reibumā. Notiek pirmstiesas izmeklēšana.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: