Saistībā ar lietusgāzēm un vēso laiku Līgosvētki aizritējuši mierīgāk nekā citos gados, tāpēc ugunsdzēsējiem glābējiem svētkos nav bijis daudz darba.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ventspils daļas komandiera p.i. Monvīds Buiķis informē, ka 22. jūnijā ap plkst. 20.00 vakarā Saules ielā degusi automašīna Peugeot divu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka iemesls varētu būt elektroinstalācijas bojājums. Šajā dienā dedzis arī dzīvoklis Ganību ielā. Dzīvoklī bija aizdegusies siena un griesti četru kvadrātmetru platībā. Iespējams, dedzis dūmvads, jo tajā bijusi plaisa. Ugunsdzēsēji atgādina, ka vienu reizi trīs gados ir jāveic dūmvadu tehniskā apsekošana.

Savukārt 23. jūnijā Tārgales pagastā dzīvojamās mājas pagrabā divu kvadrātmetru platībā dega sadzīves mantas. Ugunsgrēka izcelšanās iemesls – neuzmanīga rīcība ar uguni.

Dienu vēlāk, 24. jūnijā, Jēkaba ielā dega dārzu mājiņa 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji izsaukumu saņēma ap plkst. 4.00 no rīta, kad dārza mājiņa jau dega ar atklātu liesmu. Arī šajā gadījumā iespējamais ugunsgrēka izcelšanās iemesls varētu būt neuzmanīga rīcība ar uguni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: