No 25. līdz 29. jūnijam Igaunijas pilsētā Viljandi norisinājās gadskārtējais ielu kultūras festivāls “Viljandi Bash”. Ventspilnieks Viktors Kronbergs BMX frīstaila sacensībās ieguva otro vietu.

Viktoram šīs bija pirmās sacensības kopš atveseļošanās no gūtās pleca traumas. Kā portālam ventasbalss.lv stāsta pats sportists: ”Esmu apmierināts. Šis ir labs sasniegums, ņemot vērā, ka pavisam nesen atguvos no traumas. Sacensībās bija liela konkurence – daudz labu braucēju. Protams, ka vienmēr gribas uzvarēt, bet, apzinoties visus apstākļus, šis patiešām ir labs panākums.” Pērn šajās sacensībās Viktors Kronbergs izcīnīja pirmo vietu.

Šogad “Viljandi Bash” BMX frīstaila disciplīnā uzvarēja lietuvietis Dāvids Budko, otro vietu izcīnīja Viktors Kronbergs, bet trešajā vietā ierindojās igauņu braucējs Ēriks Orgo.

Viktoru klātienē varēsim redzēt un atbalstīt arī “Ghetto Games” festivālā, kas no 8. līdz 10. augustam norisināsies Ventspilī. Festivālā šogad piedalīsies ļoti daudz labu braucēju un sagaidāma liela konkurence.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: