Šorīt pirms plkst. 8 Usmas pagastā avarēja mikroautobuss "Renault Traffic" un negadījumā cieta pieci cilvēki.

Autobuss līkumā saslīdējis, nobraucis no ceļa un, uzmetis trīs kūleņus, ielidojis grāvī aptuveni 15 metrus no ceļa braucamās daļas, turklāt mikroautobusa vadītājs ar trieciena spēku izmest no transporta līdzekļa. 53 gadus vecais vīrietis cietis visnopietnāk, bet kopumā dažādos savainojumos iedzīvojušies pieci no sešiem cilvēkiem, kas atradās "Renault"  busiņā. Viens no pasažieriem bija tā iespiests transporta līdzeklī, ka ugunsdzēsējiem glābējiem nācies viņu atbrīvot, liekot lietā speciālu tehniku. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Avarējušais mikroautobuss bija sešu Baltic Taxi taksometru kolonnā, kas no Rīgas uz Ventspili vizināja uzņēmējus. Ventspils policijas iecirknī informēja, ka viens no avārijas iemesliem varētu būt laika apstākļi, proti, lietus. Taksometra pasažieri bijuši ārvalstu pilsoņi.

Divi smagāk cietušie ievietoti reanimācijas nodaļā - viņiem konstatēti ribu un kaulu lūzumi, plaušu sasitumi. Mediķi viņu stāvokli raksturo kā smagu, bet stabilu - šiem pacientiem nepieciešams miers, mediķu uzraudzība, pretsāpju medikamenti. Cietušie ir pie samaņas, operēt viņus nav nepieciešams.

Viens cietušais ievietots traumatoloģijas nodaļā ar mugurkaula skriemeļa traumu. Pārējiem cietušajiem apstrādātas brūces, slimnīcā viņiem nebūs jāpaliek.

Vairāk lasiet ceturtdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: