Ceturtdienas agrā pēcpusdienā smags ceļu satiksmes negadījums noticis Kustes dambja un Robežu ielas krustojumā, kurā, saskrienoties vieglajai un kravas automašīnai, bojā gājis viens cilvēks, bet vēl viens nopietni cietis.

Automašīna Audi, kuru vadīja 55 gadus veca sieviete, izgriežoties no Robežu ielas uz Kustes dambi, neievēroja zīmes Dodiet ceļu! prasības un saskrējās ar kravas automašīnu Man, kas brauca Rīgas šosejas virzienā.

Vieglā automašīna no saņemtā trieciena nolidoja no ceļa un iebrauca grāvī, taču nopietnākās sekas bija tieši no sadursmes ar kravas auto. Audi vadītāja gājusi bojā notikuma vietā, bet viņas pasažieris, kuru no sadragātā auto varēja izcelt tikai pēc jumta nogriešanas, smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Man vadītājs fiziski nav cietis, taču šoferis, kur stāž ir gandrīz 40 gadi, par notikušo bija psiholoģiski satriekts: «Nobremzēt nebija nekādu variantu. Galu galā braucu ar kādām 20 tonnām kravas... Smagi...»

Aculiecinieki stāsta Audi krustojumā pat īsti nav bremzējis, iespējams, cerot izbraukt to pirms Man, taču precīzi notikušā apstākļus un avārijas iemeslus noskaidros policija. 

Foto no negadījuma vietas ŠEIT!

Lasiet arī piektdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: