Policija pēdējā laikā aizturējusi ne vien vadītājus, kas sēdušies pie transporta līdzekļa stūres alkohola reibumā, bet arī vairākas personas, kas varēja būt narkotisko un psihotropo vielu iespaidā.

30. martā Popē pa ceļu, kas ved gar autobusa pieturu "Pope", kāds 44 gadus vecs vīrietis vadīja motociklu bez reģistrācijas numura zīmes, turklāt pats stūrētājs bija alkohola reibumā. Vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. 

Marta pēdējā dienā Tārgales ielā apturēta automašīna "VW Jetta", kur vadīja 26 gadus vecs vīrietis. Automašīnas šoferis izrādījās alkohola reibumā (1,59 promiles), tāpēc arī viņam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.


30. martā Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā nogādāts 16 gadus vecs jaunietis, lai noskaidrotu, vai viņš nav lietojis narkotiskās vai psihotropās vielas. Divas dienas vēlāk uz šādām pašām ekspertīzēm tika nogādāts vien divus gadus vecāks jaunietis. Šajā pašā dienā prāmju termināla teritorijā tika pārbaudīta automašīna BMW, kurā atrada zaļas krāsas augu izcelsmes vielu un divas gaišas krāsas tabletes. Gan atrastās vielas, gan vīrieši (34 un 33 gadus veci), kas atradās automašīnā, nogādāti uz ekspertīzēm. Uzsākts kriminālprocess.


Nav izslēgts, ka kādu vielu iespaidā bija arī divi vīrieši, kas 30. marta naktī Jūras ielā nodarīja miesas bojājumus 25 gadus vecam vīrietim (uzsākts kriminālprocess), kā arī vīrietis, kurš šajā pašā dienā Aleksandra ielā uzmācās 26 gadus vecai sievietei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: