Pienācis brīdis, kad Ventspils Aaugstskolas studentiem, būs iespēja izvēlēties, kas turpmāko gadu vadīs Studentu Padomi. 

No 7. marta pie VeA SP ziņojumu dēļa var iepazīties ar 13 kandidātiem, kas šogad vēlas kļūt par balsstiesīgajiem un ir iesūtījuši savas motivācijas vēstules. Par VeA SP balsstiesīgiem var kļūt 11 kandidāti, kuri turpmāko gadu pārstāves VeA studentu intereses.

Pirmdien, 12. martā plkst. 19.30 notiks vēlēšanu aģitācijas D104 auditorijā, kur kandidāti iepazīstinās ar sevi, saviem mērķiem un pastāstīs par sasniegumiem. Visi aicināti ierasties un uzdot Jums interesējošos jautājumus.


Balsojums norisināsies no 12. marta 22 līdz 13. marta 19. Studentiem būs jāizvēlas vismaz pa vienam kandidātam no katras fakultātes, kurus tie  vēlētos redzēt kā nākamos SP vadītājus. 

Savas motivācijas vēstules ir iesūtījuši:

Mārtiņš Lūre

Inta Lapsiņa

Elīna Aģe

Daira Gulbe

Arnita Vaitkus

Zintis Šnitceris

Uģis Auzukalns

Sintija Vasmuse

Linda Trumsiņa

Laura Grauduze

Kristīne Ekšteine

Kristiāna Gaša

Dāvis Freibergs

Studentu padome (SP) ir studentus pārstāvoša augstskolas struktūrvienība, kura rūpējas par studentu labklājību, sabiedriskās dzīves uzplaukumu un studentu pārstāvniecību dažādās komisijās, organizācijās un iestādēs, piemēram, augstskolas senātā, fakultāšu domēs, Latvijas Studentu apvienībā un Ventspils domē. Papildus studentu pārstāvēšanai un studentu interešu aizstāvēšanai augstskolā un ārpus tās, SP rīko arī dažādus kultūras un izglītojošos pasākumus, organizē Izglītības kvalitātes aptauju, kā arī atbalsta un mēģina realizēt studentu piedāvātos projektus un idejas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: