Rīt, 8. septembrī, no plkst. 11.00 Ventspils Augstskolas D104 auditorijā norisināsies Dig.IT diena, kur ar vieslekcijām uzstāsies dažādi Latvijā zināmi lektori, kuri stāstīs par mākslīgo intelektu, tehnoloģijām un citām aktuālām un nozīmīgām tēmām.

Dig.IT dienas programma:

  • Plkst. 11.00 Dig.IT dienas atklāšana.
  • Plkst. 11.10 – 11.50 uzstāsies kiberdrošības speciālists, IT inženieris un tehnoloģiju blogeris Kārlis Bergmanis ar vieslekciju “Kā atpazīt viltus profilus un informāciju sociālajos tīklos”.
  • Plkst. 11.55 – 12.10 ar īsu ievadlekciju pēcpusdienas semināram “Kas ir AI? Sabiedrotais vai drauds?” uzstāsies Artūrs Mednis, kurš ir mārketinga aģentūras NEW BLACK dibinātājs un radošais direktors, jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists ar 20 gadu pieredzi.
  • Plkst. 12.15 – 13.05 notiks lekcija “Personīgā izaugsme caur tehnoloģijām”, ko sniegs sertificēts koučs un raidieraksta “HR podcast” veidotāja Ilze Medne.
  • Plkst. 13.20 – 14.05 uzstāsies Latvijas Bankas finanšu tehnoloģiju uzraudzības pārvaldes uzraudzības eksperte Sanita Sauliņa ar lekciju “Latvijas Fintech un inovāciju attīstība finanšu sektorā”.
  • Plkst. 14.10 – 14.45 notiks lekcija “Digitālie rīki ērtai un vienkāršai darba un studiju procesu automatizācijai”. Lekciju sniegs Linda Kēnigsvalde, kura ir Ventspils TechGirl pārstāve, mobilo lietotņu izstrādātāja ar vairāk kā 10 gadu pieredzi.
  • Plkst. 15.00 – 16.45 Artūrs Mednis vadīs profesionālo pilnveides semināru “Mākslīgā intelekta (AI) rīki studijām un darbam”, kur, iepriekš reģistrējoties, ir iespējams saņemt apliecinājumu par dalību seminārā.

Pasākums ir organizēts Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.2.3.0/22/A/005 “Digitalizācijas iniciatīvas studiju kvalitātes pilnveidei augstskolu stratēģiskās specializācijas jomās” ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: