“Digitālās nedēļas” laikā Ventspils Digitālā centra organizētos izglītojošos pasākumus kopumā apmeklēja vairāk nekā 200 dalībnieku.

Visu nedēļu Ventspils Digitālajā centrā notika dažādi bezmaksas izglītojoši pasākumi. Iedzīvotājiem bija iespējams uzzināt par interaktīvo rīku OiRA, kas ir īpaši piemērots mazajiem uzņēmumiem darba vides riska novērtēšanai, e-veselības iespējām, Zāļu reģistra priekšrocībām iedzīvotājiem un drošu bankas lietošanu digitālajā laikmetā. Tāpat interesentiem bija iespēja apmeklēt Digitālo datorologu, līdzi ņemot savu datoru, un saņemt konsultācijas. Netika aizmirsti arī tehnoloģiju pulciņu apmeklētāji, kas piedalījās izglītojošās viktorīnās un uzzināja vairāk par drošu tehnoloģiju lietošanu un tehnoloģijām vispār.

“Digitālā nedēļa” Latvijā tiek organizēta Eiropas kampaņas “ALL Digital Week 2018” ietvaros, kas Latvijā notiek jau devīto reizi. To organizē VARAM sadarbībā ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA). Pērn kampaņas laikā visā Latvijā tika organizēti 638 digitālajām prasmēm veltīti pasākumi, kuros piedalījās vairāk nekā 24 000 iedzīvotāju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: