Ventspils Augstskola (VeA) jau vairākus gadus piedalās Karjeras nedēļas pasākumos, lai Ventspils vidusskolēnus iepazīstinātu ar VeA piedāvātajām studiju programmām un karjeras iespējām, absolvējot augstskolu.

Karjeras nedēļas pasākumi VeA notiks no 16. līdz 20. oktobrim.

Pirmdien, 16. oktobrī, plkst. 13 VeA Tulkošanas studiju fakultāte, Ekonomikas un pārvaldības fakultāte un Informācijas tehnoloģiju fakultāte aicina pie sevis Ventspils vidusskolēnus, lai izzinātu katras fakultātes piedāvātās studiju programmas un iespējas pēc vidusskolas absolvēšanas.

Informācijas tehnoloģiju fakultātē būs iespēja plašāk iepazīt fakultāti, piedalīties modelēšanas nodarbībā, uzzināt par satelīta Venta – 1 startu, satikt studentus, kuri aktīvi iesaistās dažādos projektos un konkursos, piemēram, starptautiskajās meteoroloģisko balonu sacensībās, kā arī tikties ar IT nozares uzņēmumu pārstāvjiem.

Ekonomikas un pārvaldības fakultāte piedāvās iespēju iegūt pārsteiguma balvas ekonomikas un biznesa konkursā, kā arī piedalīties lekcijā par sociālo tīklu lomu mūsdienu mārketingā. Tulkošanas studiju fakultāte piedāvās iespēju iegūt plašāku informāciju par fakultāti un draudzīgā sarunā tikties ar fakultātes dekānu Guntaru Dreijeru.

Piektdien, 20. oktobrī, plkst. 13 vidusskolēni ir aicināti piedalīties orientēšanās pasākumā “Iepazīsti Ventspils Augstskolu”, kur vidusskolēnu komandām būs iespēja ar dažādu uzdevumu palīdzību iepazīt VeA fakultātes, studiju programmas un karjeras iespējas, kā arī VeA telpas.

Vidusskolēni visu nedēļu var apmeklēt arī Ekonomikas un pārvaldības fakultātes nodarbības kopā ar VeA studentiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: