Ventspils Digitālajā centrā pulcējās Tehnikuma pedagogi, lai iepazītos ar Digitālā centra piedāvājumu un pedagogu profesionālās pilnveides iespējām.

Informatīvā pasākuma laikā ventspilnieki iepazinās ar Digitālā centra realizēto programmu Liepājas pedagogiem, kā arī plānotajām apmācībām Ventspils vispārizglītojošo skolu pedagogiem. Kā atzina Ventspils Tehnikuma skolotāji, arī viņi būtu ieinteresēti šādas programmas apguvē, kas ietver tādas tēmas kā informācijas apstrādi internetā, tiešsaistes testu veidošanu, prezentāciju veidošanas knifus, materiālu koplietošanu, dažādu interneta resursu izmantošanu mācību procesā un daudzas citas tēmas.

Tāpat Tehnikuma pedagogi iepazina tiešsaistes testu veidošanas rīku – www.socrative.com, kas ir vienkāršs un efektīvs rīks testu un aptauju veidošanai. Kā atzīst Tehnikuma direktora vietniece izglītības un stratēģiskās attīstības jautājumos Ineta Burceva, skolotāji ir gandarīti par iespēju apmeklēt Digitālo centru. Pasākumā iepazītais parādīja arī Tehnikuma pasniedzējiem dažādu digitālo rīku iespējas, kurus var izmantot, lai padarītu mācību procesu interesantāku un efektīvāku.

Jau šobrīd Digitālo centru apmeklē Tehnikuma skolēni, kuriem tagad pievienosies arī skolotāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: