Ventspils Tūrisma informācijas centrs ( TIC) piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē „INWETEX – CIS TRAVEL MARKET!” Pēterburgā, Krievijā. Tā ir lielākā tūrisma izstāde Krievijas ziemeļrietumos, kurā katru gadu piedalās vairāk kā 300 tūrisma nozares pārstāvji no vairāk kā 30 pasaules valstīm.

Vienlaikus ar tradicionālo ceļojumu pārdošanu izstādē piedāvājumus demonstrēja arī kūrortu, medicīnas un darījuma tūrisma pakalpojuma sniedzēji. Stendos reklamējās viesnīcas, kultūras iestādes, apdrošinātāji, arī IT kompānijas, kas nodrošina mūsdienīgus risinājumus tūrisma nozarei.

Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāvis prezentēja Ventspili kā vietu, kur piedāvā atpūtu ģimenēm ar bērniem, aktīvās atpūtas piekritējiem un kultūras baudītājiem. Bija iespēja saņemt informāciju par visiem Ventspils tūrisma objektiem: Piedzīvojuma parku, Ūdens piedzīvojumu parku, Ventspils muzeju, Planetāriju un Observatoriju u.c.

Tāpat tika reklamēta iespēja norēķināties ar Ventspils naudu - ventiem, stāstīja, kā to pelnīt un saņemt. Lai nodrošinātu ceļotājiem informāciju dzimtajā valodā, Ventspils TIC jau daudzus gadus izdod tūrisma brošūru un kartes krievu valodā. Arī Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com un mobilā aplikācija Ventu banka pieejama krievu valodā.

Viesi no Krievijas ir ceturtā lielākā apmeklētāju grupa Ventspilī. Krievijas ceļotāju piesaistīšanai Ventspils TIC regulāri nodrošina pilsētas reklāmu starptautiskajās tūrisma izstādēs un jau daudzus gadus sadarbojas ar Krievijas Tūrindustrijas savienību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: