Ventspils Digitālais centrs jau trešo mācību gadu Ventspils vispārizglītojošo skolu, Tehnikuma un Mūzikas vidusskolas bērniem un jauniešiem piedāvā plašu interešu izglītības nodarbību klāstu.

Iepriekšējais mācību gads noslēdzies veiksmīgi: no septembra līdz maijam pulciņus apmeklēja gandrīz 500 skolēnu, savukārt skolēnu brīvlaikos ziemā, pavasarī un vasarā organizētajās IT skolās radoši darbojās teju 800 skolēnu.

Izveidots jauns pulciņš vidusskolas vecuma jauniešiem, saturiski mainīti vairāki pulciņi, lai maksimāli nodrošinātu vietas visiem interesentiem dažos pulciņos izveidotas paralēlās grupas.

Jaunā mācību gada jauninājums tehnoloģiju pulciņos būs gan aprakstošās liecības 2 reizes mācību gadā, gan konsultatīvās papildnodarbības skolēnu brīvlaikos, gan vairāk atvērto durvju dienu interesentiem un vecākiem.

Sākot ar 2017. gada 23.augustu, Ventspils Digitālais centrs uzsāk informatīvos pasākumus, iepazīstinot visus interesentus ar jaunā mācību gada bagātīgo pulciņu piedāvājumu. Savukārt pieteikšanās pulciņiem notiks no 30. augusta līdz 11. septembrim - gan elektroniski, gan klātienē Ventspils Digitālajā centrā.

Tāpat, lai izvēlēties būtu vēl vienkāršāk, Digitālais centrs organizēs divus atvērto durvju pasākumus: otrdien, 29. augustā, ar iespēju vērot to tiešraidē, kā arī otrdien, 5. septembrī, kurā būs iespēja tikties arī ar pulciņu pasniedzējiem.

Plānots, ka nodarbības tehnoloģiju pulciņos sāksies 2017.gada 18.septembrī un ilgs līdz 2018.gada maija vidum.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: