Jau vairākus gadus Jaunrades nams Skolēnu vasaras brīvlaikā rīko ventspilnieku iemīļoto bērnu dienas un atpūtas interešu nometni “Vasariņa”, kura šogad paredzēta divos posmos: nometnēs “Vasarā kā pasakā” un “Vasaras sapņu ķērāji”. Nometnēs kopumā varēs uzņemt 120 mazos ventspilniekus.

Dienas nometne “Vasariņa” paredzēta Ventspilī deklarētiem bērniem no 6 līdz 10 gadu vecumam. Šogad nometne paredzēta divos posmos: no 19. jūnija līdz 14. jūlijam būs nometne “Vasarā kā pasakā”, bet no 17. jūlija līdz 11. augustam nometne “Vasaras sapņu ķērāji”. Katrā posmā būs iespēja uzņemt 60 bērnus.

Bērniem nometnē būs lieliska iespēja uzzināt daudz ko interesantu par Ventspils ģeogrāfiju, vēsturi un tradīcijām, kā arī varēs spēlēties sportiskās aktivitātēs brīvdabā un Ventspils sporta objektos. Tāpat varēs apgūt jaunas prasmes Jaunrades nama radošajās darbnīcās un nodarbībās, doties neaizmirstamos pārgājienos un ekskursijās un iegūt jaunus draugus.

Uz vasaras bērnu dienas un atpūtas nometni “Vasariņa” vecāki savus bērnus varēs pieteikt jau no 19. maija, kad no plkst. 15.00 līdz plkst. 18.00 notiks Jaunrades nama brīvdabas pasākums Dzirnavu laukumā. Tāpat pieteikties var arī ierodoties Jaunrades namā Maiznieku ielā 11.

Savukārt 9. jūnijā plkst. 18.00 Jaunrades namā tiks rīkota vecāku sapulce, kuras laikā varēs iepazīties ar nometnes saturu un iekšējās kārtības noteikumiem, piedāvās parakstīt līgumu par bērna uzturēšanos nometnē, kā arī varēs iepazīties ar pedagogiem un nometnes vadītājiem.

Informācija par nometni “Vasariņa” pieejama Jaunrades nama mājas lapā www.jaunradesnams.lv un Izglītības pārvaldes mājaslapā www.vip.ventspils.lv

Nometnes darba laiks būs katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 17.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: