Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes ''Vāverīte”, ''Zvaigznīte”, ''Margrietiņa”, ''Varavīksne”, un „Rūķītis” rīkoja dažādus pasākumus bērniem un viņu vecākiem, kuros vecāki varēja iepazīties ar pedagogu darbu.

Ventspils pirmsskolas izglītības iestāde “Vāverīte” aicināja vecākus uz atvērto durvju dienu pasākumiem. Vecāki bija aicināti piedalīties rotaļnodarbībās, jautrajos brīžos un sporta aktivitātēs. Atvērto durvju dienu ietvaros iestādē ar koncertu viesojās arī Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi.

http://www.ventasbalss.lv/files/PA281365.jpg

Arī pirmsskolas izglītības iestādē „Rūķītis” norisinājās vecāku diena, kurā audzēkņu vecāki vēroja dažādas aktivitātes – nodarbības, radošās darbnīcas, pēcpusdienas cēlienu, pastaigas, ekskursijas un vakarēšanu.

http://www.ventasbalss.lv/files/IMG_20161027_091029.jpg

Strādājot pie vides izglītības jautājumiem, Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Zvaigznīte” tika rīkoti dažādi pasākumi, veltīti dabas izzināšanai un aizsardzībai. Bērni projekta ietvaros „Pieniņš balts, pieniņš salds” apmeklēja lopkopības fermu Ventavā. Aizraujošās ekskursijas gaitā bērni iepazinās ar piena ceļu no govs līdz galdam.

Bērni arī piedalījās akcijā „Ātrā palīdzība dzīvniekiem”. Septembrī un oktobrī pirmsskolas izglītības iestādes „Zvaigznīte” bērni, vecāki un darbinieki vāca zīles un ābolus. Barība tika dāvināta Briežu dārza iemītniekiem ekskursijas laikā.

http://www.ventasbalss.lv/files/15.jpg

Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes „Margrietiņa” vecākās grupas audzēkņi svinēja Rudens svētkus, uz kuriem bija uzaicināti ne tikai vecāki, bet arī Rudens feja. Mazākumtautību grupas bērni viesiem parādīja iestudēto lugu latviešu valodā “Rācenis”, kā arī pastāstīja par dažādiem dārzeņiem, nodarbēm lietainā rudens laikā, dziedāja un dejoja.

http://www.ventasbalss.lv/files/20161028_155206.jpg

Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes “Varavīksne” darbinieki, audzēkņi un viņu vecāki, iesaistoties Ekoskolu Rīcības dienās, 4. novembrī čakli rosījās talkā. „Mēs domājam, ka pasaules sākums katram ir tur, kur viņš atrodas. Tādēļ par tīrību un sakoptību vispirms jārūpējas mājās,” tā pirmsskolas izglītības iestādes „Varavīksne” metodiķe Rasma Jaunķierpe.

http://www.ventasbalss.lv/files/IMG_9813.JPG.jpg

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: