Piektdien, 30. septembrī, plkst. 9.50 Ventspils 6. vidusskolā viesosies Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, deputāti Jānis Vucāns un Gundars Daudze, lai iepazītos ar ķīmijas un fizikas kabinetu, un laboratoriju aprīkojuma pielietojumu.

Sākoties jaunajam mācību gadam, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā, 2.,3.,4. un 6. vidusskolā ar deputātu atbalstu iegādāts aprīkojums ķīmijas un fizikas kabinetiem, kā arī laboratorijām, dodot iespēju skolēniem strādāt ar modernu aprīkojumu. Fizikas kabineta jaunais aprīkojums, piemēram, ļaus veikt darbus, kas saistīti ar elektrību, slēgt elektriskās ķēdes. Darbus skolēni varēs veikt pāros, nevis lielās grupās.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    Ventiņheiteris 29.09.2016, 10:56:46

    Mūsdienu jaunatnes lielākajai daļai eksaktās zinātnes ir par grūtu - tur jāmācās un pašam jādomā. Šāds iepirkums ir kā cūkai priekšā pērles bērt.

  • -6
    Gunārs Pētersons 29.09.2016, 12:49:10

    Es jau domāju. Rakstam viens komentārs un tas pats no troļļa. Ja nebūtu iepirkts, tad būtu raudājis, ka nevienam neinteresē nākotne. Nopērk - bērni par stulbu. Žēl, ka ir cilvēki, kuriem ar šādu troļļu muļķību vispār gribas nodarboties.

  • -1
    grosh 29.09.2016, 23:19:20

    Man ļoti patīk strādāt vēstures kabinētā - nav projektora, ekrāna, multimēdiju tafeles, tikai skolotajs un grāmatas. Un pec tam visi kliedz, ka vēstures eksāmenu ventspilnieki slikti nokārtoja!!! Kad mans berns mācis vēsturi ar moderni aprikotam telpām? Slavinska kungs...

  • 0
    Ventspils Izglītības pārvalde 04.10.2016, 08:11:35

    Labdien!
    Pašlaik Ventspils vispārizglītojošo skolu vajadzībām ir iegādāti 155 projektori komplektā ar projekcijas ekrāniem, 57 interaktīvās tāfeles un 91 dokumentu (datu) kameras, tostarp 2015. gadā tika pabeigta visu sākumskolas klašu (1.-4.kl.) aprīkošana ar multimediju iekārtām. 2016. gadā Vakara vidusskolā veikta IKT izbūve 13 mācību klasēs, kā arī aktu zālē, sporta zālē, bibliotēkā, kancelejā, skolotāju istabā, logopēda un psihologa kabinetos, tāpat IKT izbūve šajā gadā veikta Ventspils Mākslas skolas skolotāju istabā, kompozīcijas, mākslas valodas pamatu, zīmēšanas klasēs un datoru telpā
    Savukārt no 2017. – 2019. gadam plānots realizēt projektu „Uzlabot vispārējās izglītības iestāžu mācību vidi”. Projekta laikā 8 Ventspils vispārizglītojošām skolām (Ventspils valsts 1. ģimnāzijā, 1.,2., Pārventas pamatskolā un 2.,3.,4.,6. vidusskolā) tiks turpināta aprīkojuma iegāde un nomaiņa, ar mērķi aprīkot visus kabinetus ar multimediju komplektiem.
    Informējam, ka projekta ietvaros skolās tiks iegādāti stacionārie datori, portatīvie datori, planšetes, interaktīvās tāfeles, projektori, datu kameras un multifunkcionālie printeri, kopumā 956 vienības.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: