Ventspils Tehnikumā notika "Siera klubs" informatīvais un praktiskais seminārs ēdināšanas pakalpojumu speciālistiem. Jaunieši iepazinās ar Latvijā ražoto piena produkciju un ar pagatavotajiem ēdieniem no šiem produktiem.

Paši audzēkņi varēja piedalīties siera gatavošanā un pasniegšanā kopā ar Jaunpils pils krodziņa šefpavāri Sandru Zariņu. 

Audzēkņiem bija arī iespēja iepazīties kā iegūst medu un citus biškopības produktus, kā arī tos degustēt. Tāpat degustācijai bija paredzēts arī plašais sieru klāsts.

Ventspils Tehnikumam ir izveidojusies ilglaicīga un produktīva sadarbība ar  biedrību "Siera klubs", kurš regulāri organizē seminārus un apmācības jaunajiem ēdināšanas speciālistiem un citiem interesentiem par jaunākām tendencēm pienu produkciju ražošanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: