Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) konkursā meklēs pedagogam draudzīgāko izglītības iestādi. LIZDA aicina izglītības iestāžu vadītājus piedalīties konkursā, lai novērtētu savas iestādes pedagogu darba vidi un iegūtu arodbiedrības atzītu statusu Pedagogam draudzīgākā izglītības iestāde 2016.

Lai piedalītos konkursā, darba devējam līdz 30. septembrim elektroniski jāaizpilda pašvērtējuma anketa LIZDA mājaslapā, kā arī jāiesūta prezentācija par izglītības iestādi. Konkursa žūrija noteiks uzvarētājus, ņemot vērā darba devēja pašvērtējumu un ekspertu atzinumu pēc konkrētiem kritērijiem – sociālā drošība un koplīgums, darba organizācija, infrastruktūra, darba kvalitātes veicināšana un personīgās izaugsmes iespējas, darba drošība un aizsardzība, mikroklimats un savstarpējās attiecības, reputācija un atalgojums.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    norge 07.09.2016, 10:59:04

    deretu ari parbaudit valodas prasmes

  • -1
    Ventiņheiteris 07.09.2016, 13:53:05

    Ja pedagogam kaut kas nepatīk, vienmēr ir iespēja strādāt privātajā sektorā - pietiek par nodokļu naudu "pravas kačāt", izredzēto ļaužu kasta!

  • 0
    norge 07.09.2016, 16:27:47

    to Ventiņheiteris , pietam ka lielaka dala vecaku ta patas nem berniem privat stundas un maksa par to no 5 lidz 10 eu stunda , par to darbu ko vini nav izdarijusi sava darba laika

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: