23.maijā Ventspils Augstskolas rektore Gita Rēvalde parakstīja sadarbības līgumu ar Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju

Līgums paredz veidot sadarbību gan izglītības jomā, tostarp jaunu studiju programmu izveidē, gan zinātniskajā darbībā, inovāciju jomā, starptautiskajā sadarbībā, gan arī infrastruktūras, cilvēkresursu izmantošanā un informācijas apmaiņā.

Pirms līguma parakstīšanas Ventspils Augstskolas vadība, Tulkošanas studiju, Ekonomikas un pārvaldības, Informācijas tehnoloģiju fakultātes pārstāvji, kā arī VeA Mūžizglītības centra vadītājs tikās ar RPIVA pārstāvjiem, lai klātienē pārrunātu sadarbības iespējas studiju un zinātniskajā darbībā, informācijas apmaiņā, kā arī mūžizglītības jomā. Sadarbība ir īpaši svarīga, jo Ventspilī ir arī RPIVA filiāle, tādējādi tiktu veicināta kopēja resursu izmantošana.

Sadarbības līgumi ar izglītības iestādēm, zinātniskajām institūcijām un uzņēmumiem sniedz iespēju palielināt Ventspils Augstskolas konkurētspēju, zinātnes un pētniecības attīstību un resursu , tostarp cilvēkresursu, pilnveidi un stiprināšanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: