26. aprīlī Ventspils Jauniešu mājā notika Vides spēļu konkurss pilsētā "Mana Ventspils un Zilais karogs", kuru organizēja Ventspils pilsētas vides izglītības koordinatoru metodiskā apvienība, sadarbojoties ar Ventspils domes Vides uzraudzības nodaļu Zilā karoga kustības sabiedrības izglītošanas ietvaros.

Ventspils skolu audzēkņi bija veidojuši galda spēles par vides tēmām, kuras vērtēja žūrija. Konkursā piedalījās Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, Ventspils 1. un 2. pamatskolas, 4. un 6. vidusskolas, kā arī Ventspils Jaunrades nama audzēkņu komandas. Pasākumā skolu komandas prezentēja un izspēlēja pašu izdomātās un izgatavotās izziņas spēles. Konkursa noslēgumā vērtēšanai tika nodotas divpadsmit vides izziņas spēles, kuras veidojuši skolēni.

1. vietu konkursā 2.-6. klašu grupā ieguva 1. pamatskolas audzēkne Roberta Reinfelde par spēli „Brauciens ar mazbānīti” (skolotāja Guna Razgaite).

1. vieta 7.-9. klašu grupā 1. pamatskolas audzēkņu Sanijas Veckāganes, Lauras Ozolas un Pētera Strautmaņa veidotajai spēlei “Izveido pats savu pludmali un iegūsti Zilo karogu” (skolotāja Guna Razgaite). 2. vieta 7.-9. klašu grupā Ventspils Jaunrades nama komandai, kuras sastāvā Aleksis Vendeliņš, Nika Sviķkalne un Agnese Vekmane par spēli “Studēju Ventspili” (skolotāja Agita Blāze), savukārt 3. vieta 7.-8. klašu grupā Ventspils 6. vidusskolas audzēkņiem Alisei Čavarei, Alisei Rozentālei, Rūtai Lasmanei, Martai Matisonei un Paulai Treublutei par spēli “Dzīvosim tīrā Ventspilī” (skolotāja Emīlija Lesiņa).

Savukārt 10.-12. klašu grupā 1. vieta Ventspils 4. vidusskolas audzēkņiem Amandai Cinei, Gerdai Samorukovai un Kristiānai Annijai Freibergai par spēli “Lasītes piedzīvojums” (skolotāja Inguna Bērzniece), bet 2. vieta – Ventspils 4. vidusskolas audzēknēm Lindai Krilovskai un Janai Arājai par spēli „Ventspils izpēte” (skolotāja Ineta Kraule).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: