Šonedēļ, no 26. līdz 28. februārim Ventspils Augstskolas pārstāvji piedalīsies starptautiskajā izglītības izstādē “Skola 2016”, kura norisināsies izstāžu centrā “Ķīpsala”.

Ventspils Augstskola (VeA) aicina visus interesentus apmeklēt izstādi “Skola 2016”, lai iegūtu informāciju par studiju iespējām un programmām trīs VeA fakultātēs – Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Tulkošanas studiju fakultātē un Informācijas tehnoloģiju fakultātē.

 

Izstādes apmeklētājus VeA stendā gaidīs aktīvi studenti un augstskolas pārstāvji, kas pastāstīs par studiju programmām un to norisi, uzņemšanas noteikumiem, karjeras iespējām, dažādām ārpusstudiju aktivitātēm, dienesta viesnīcu un citiem jautājumiem. Interesentiem būs iespēja satikt arī Studentu padomes pārstāvjus, kas sniegs ieskatu studentu ikdienā, pasākumos un iespējās iesaistīties padomes darbā.

 

Kā katru gadu apmeklētājus priecēs arī Ventspils Augstskolas talismans – kaija Ventiņš. Ikvienam būs iespēja izmēģināt spēkus un pārbaudīt savas zināšanas elektronikā, kā arī pārliecināties par savām valodu zināšanām.

 

Sadarbībā ar Ventspils Tūrisma informācijas centru, izstādes apmeklētājiem VeA stendā būs lieliska iespēja reģistrēties Ventspils virtuālajā vēstniecībā un atraktīvā veidā pelnīt Ventspils ventus.

 

Izstādes laikā vidusskolēni varēs pieteikties un iegūt informāciju par VeA Atvērto durvju dienu, kas norisināsies 16. aprīlī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: