Sestdien, 27. februārī plkst. 18 teātra namā „Jūras vārti” jau otro gadu uz kopīgu sadancošanu un ziemas pavadīšanu aicina Ventspils Augstskolas jauniešu deju kolektīvs „Strautuguns”.

Koncertā „Deju putenī’’ piedalīsies dažādu augstāko izglītības iestāžu kolektīvi, ar kuriem ventspilnieki kopīgi sadejojušies arī Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētkos „Gaudeamus” un uz citām Latvijas kultūras namu skatuvēm. Savu deju sniegumu izrādīs arī Kuldīgas deju kolektīvs.


Dažādus deju rakstus, kas iegriezīs puteni uz skatuves, izdejos Rīgas Stradiņu universitātes tautas deju ansamblis „Ačkups”, Rīgas Celtniecības koledžas jauniešu deju kolektīvs „Austris”, Latvijas Universitātes tautas deju ansamblis „Dancis”, Latvijas Universitātes deju ansamblis „Dancītis”, Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas deju ansamblis „Pērle”, Latvijas Lauksaimniecības universitātes jauniešu deju kolektīvs „Skalbe”, Ventspils Augstskolas jauniešu deju kolektīvs „Strautuguns” un Kuldīgas tautas deju ansamblis „Venta”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: