Laikraksta "Ventas Balss" piektdienas numurā lasiet par to, ka novada pagastos šajā un turpmākajās nedēļās notiek sapulces, kurās aicināti vietējie uzņēmēji. Viņiem pašvaldības pārstāvji vaicā viedokli par ceļu atjaunošanu. Lasiet par to, ka veicot Jūras vārtu fasādes sienas apdari pirms 11 gadiem, bija pieļauts brāķis, līdz ar to loksnes virs kultūras iestādes ieejas varēja apdraudēt apmeklētāju drošību.

Lasiet par to, ka šogad jau trešo reizi Imanta Ziedoņa fonds Viegli pasniegs apbalvojumu Laiks Ziedonim, lai atbalstītu jaunradi. Lasiet par to, ka Ventspils Augstskolā vakar norisinājās Asins donoru diena un par to, ka Pilsētas dienvidrietumu daļā plānots izbūvēt automašīnu stāvlaukumu aptuveni 400 metru attālumā no jūras, kā arī vairākas koka laipas, pa kurām būs iespējams nokļūt līdz jūrai. Lasiet par sporta aktualitātēm. Par BK Ventspils basketbolistiem, kuri aizvadīs pirmo FIBA Eiropas kausa astotdaļfināla maču, savā laukumā uzņemot Rišonas Maccabi. Par Ziemas kausa finālu, kurā tiksies FK Ventspils un FK Liepājas futbolisti. Lasiet interviju ar ģimenes ārsti Lidiju Vīgriezi.

 

Lidija Vīgrieze: ''Dzīves ritms ir nesamērīgs, traks. Vai kādreiz, kad dzīvojām vienkāršāk, dzīvojām sliktāk? Bijām veselāki.''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: