No 25. – 29. augustam Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes elektronikas un datorzinātņu studentu grupa apmaiņas programmā iepazīsies ar Hanoveras Tehnisko augstskolu.

Studenti noklausīsies prof. Grīnemeiera lekciju kursus „Java programmēšana un pielietojumi” un „Ierīču programmēšana”, iepazīsies ar Hanoveras Tehniskās augstskolas Mehānisko inženiernozaru un bioprocesu inženiernozaru fakultātes laboratorijām. VeA studenti iepazīsies arī ar seno universitātes pilsētu Getingeni un interaktīvo zinātnes centru Volfsburgā.

 

VeA studentu grupā piedalās elektronikas programmas studenti - Kristaps Dreija, Pēteris Pitāns, Gints Dreifogels, Reinis Ozoliņš un datorzinātņu programmas students Mārtiņš Bērtulis. Grupu vada ITF docents Māris Ēlerts.

 

Septembrī atbildes vizītē vācu studentu grupa iepazīsies ar Ventspils Augstskolas darbu. Vācu studentu vizītes ietvaros, Hanoveras Tehniskās augstskolas profesors Mihaels Šneiders nolasīs lekciju kursu "Efektīva līderība". Studiju kursu izvēles C daļas ietvaros varēs klausīties arī Ventspils Augstskolas studenti. Savstarpēju studentu grupu apmaiņu paredz Ventspils Augstskolas un Hanoveras Tehniskās augstskolas noslēgtais sadarbības līgums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: