Ceturtdien no plkst. 10 Ventspils Augstskolā sadarbībā ar Kauņas Tehnisko universitāti notiks videokonference, kurā tiks uzsākta diskusija par ražošanu, tās procesiem un atbalstu ražotājiem.

Tajā piedalīsies mācībspēki, eksperti, uzņēmēji un studenti no Ventspils un Kauņas. Videokonferences laikā Māris Elerts (projektu vadītājs no Latvijas investīciju un attīstības aģentūras) iepazīstinās ar atbalsta formām uzņēmējiem, kā arī būs iespēja uzzināt pieredzi no uzņēmējiem gan Latvijā, gan Lietuvā.

 

Piedalīties videokonferences tiešraidē varēs ikviens interesents, izmantojot šo saiti (saite sāks darboties 07.02.2013. 10:00). Tiešraides laikā varēsiet uzdot gan savus jautājumus ekspertiem, gan sniegt savus priekšlikumus.

 

Konferences laikā būs iespējams noskatīties video materiālu par apaļā galda diskusiju rezultātiem par ražošanu Latvijā, ko rīkoja Kurzemes plānošanas reģions.

 

Videokonference paredzēta Eiropas Savienības struktūrfondu Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektā „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” (COOP EDU-SHIP). Ventspils Augstskolā šajā rojektā Mūžizglītības centra vajadzībām rekonstruēta auditorija, šobrīd noris tās aprīkošana ar modernām mācību tehnoloģijām, tai skaitā mobilo sinhronās tulkošanas sistēmu. Ir sekmīgi aizvadītas topošo uzņēmēju apmācības.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: