Ar šodienu Ventspils Augstskolā studijas uzsāks pirmie ārvalstu bakalaura studiju programmas “Languages and Intercultural Communication” (Valodas un starpkultūru komunikācija) studenti.

Studijas jaunajā studiju programmā uzsāks 16 studenti, no kuriem 7 studenti ir ārvalstu studenti no tādām valstīm kā Irānas, Kamerūnas, Nigērijas, Pakistānas un Krievijas. Kā norāda jaunās studiju programmas direktore Vita Balama, "šobrīd valda ļoti pozitīvas emocijas. Priecīgāku šo brīdi dara tas, ka pagājušajā nedēļā saņēmu e-pastus no diviem augstskolas sadarbības partneriem Sanktpēterburgā, Krievijā, un Flensburgā, Vācijā, kuri ir ieinteresēti sadarboties ar mums arī attiecībā uz jauno studiju programmu. Tas nozīmē tikai to, ka tā būs konkurētspējīga."

 

Apmācības studentiem notiks angļu valodā, ar iespēju apgūt vēl divas svešvalodas – krievu un franču valodas (pēc izvēles arī vācu valodu) -, kuru laikā studenti varēs iegūt nepieciešamās teorētiskās zināšanas, kā arī praktiskās iemaņu un prasmju kopumu uzņēmējdarbībā, mārketingā un komercdarbības likumdošanā.

 

Šobrīd studijas uzsāks seši studenti, kuriem pēc divām nedēļām pievienosies arī pārējie studijas programmas studenti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: